icon

РОЗКЛАДГОТУЄТЬСЯ

Слідкуйте за оновленнями

Illustration
Illustration
  • 12:00

    50 відтінків шардоне 

    Дмитро Саприкін
    Шеф-сомельє ресторану Beef Meat&Wine

    Illustration
  • 13:00

    Порівняльна дегустація українських оранжів

    Дегустація: Narovylo, Father's wine, Beykush Winery, BIOLOGIST, Stakhovsky Wines
    Олександр ШеханінВикладач Wine School by GoodWine

    Illustration
  • 14:00

    Сенсорні властивості сиру

    Тетяна Дядечко
    Сировариня і засновниця Школа сироваріння Тетяни Дядечко

    Illustration
  • 15:00

    Натуральні фруктово-ягідні вина: міф чи реальність? 

    Козловець Максим
    власник та винороб Веселий Дідусь

    Illustration
  • 16:00

    Від хобі до підприємництва: історія крафтової сироварні повного циклу «Сирне ательє родини Кириленків»

    Кириленко Анастасія, засновниця Сирного Ательє родини Кириленків, власниця козиної міні-ферми

    Illustration
  • 17:00

    Порівняльна дегустація вин з українських автохтонів з витримкою та без витримки в дубових бочках

    Богдан Панчук
    Бренд амбасадор Leleka Wines

    Illustration
  • 18:00

    Автентичні українські сири та сири інших країн: суперники чи партнери?Дегустація сиру "Віхола"

    Тетяна Сидяк, співзасновниця крафтової сироварні "СИРОМАН"

    Illustration

@ all rights reserved 2024 Kyiv Food and Wine Festival

Слідкуте за оновленнями тут

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration