Слідкуйте за оновленнями
12:00
50 відтінків шардоне
Дмитро Саприкін
Шеф-сомельє ресторану Beef Meat&Wine
13:00
Порівняльна дегустація українських оранжів
Дегустація: Narovylo, Father's wine, Beykush Winery, BIOLOGIST, Stakhovsky Wines
Олександр ШеханінВикладач Wine School by GoodWine
14:00
Сенсорні властивості сиру
Тетяна Дядечко
Сировариня і засновниця Школа сироваріння Тетяни Дядечко
15:00
Натуральні фруктово-ягідні вина: міф чи реальність?
Козловець Максим
власник та винороб Веселий Дідусь
16:00
Від хобі до підприємництва: історія крафтової сироварні повного циклу «Сирне ательє родини Кириленків»
Кириленко Анастасія, засновниця Сирного Ательє родини Кириленків, власниця козиної міні-ферми
17:00
Порівняльна дегустація вин з українських автохтонів з витримкою та без витримки в дубових бочках
Богдан Панчук
Бренд амбасадор Leleka Wines
18:00
Автентичні українські сири та сири інших країн: суперники чи партнери?Дегустація сиру "Віхола"
Тетяна Сидяк, співзасновниця крафтової сироварні "СИРОМАН"
@ all rights reserved 2024 Kyiv Food and Wine Festival