Час
Тема
Лектор
Час
Час
Тема
Тема
Лектор
Лектор
12:00
Порівняльна дегустація ігристих: Пет Нат, Шарма, Класика
Петро Хоружий Винний бренд-амбасадор Wine Bureau Comp
Час
12:00
Тема
Порівняльна дегустація ігристих: Пет Нат, Шарма, Класика
Лектор
Петро Хоружий Винний бренд-амбасадор Wine Bureau Comp
13:00
Дегустація
Лінейка Grande Reserve: Каберне Фран- Мерло -Саперави, Пино Нуар, Каберне Мерло.
Линейка Limited Edition: Саперави Мерло по -Кахетинські
Олег АнтіпінВинний бренд-амбасадор SHABO
Час
13:00
Тема
Дегустація
Лінейка Grande Reserve: Каберне Фран- Мерло -Саперави, Пино Нуар, Каберне Мерло.
Линейка Limited Edition: Саперави Мерло по -Кахетинські
Лектор
Олег АнтіпінВинний бренд-амбасадор SHABO
14:00
Новий погляд на український МускатДегустація
Олександр МеєрКращий сомельє України 2018
Час
14:00
Тема
Новий погляд на український МускатДегустація
Лектор
Олександр МеєрКращий сомельє України 2018
15:00
Сир та вино: секрети ідеального дуету
Глеб Кошелев шеф сомельє Вітіс Груп, управляючий Артанія бар
Тетяна ДядечкоСировариня і засновниця Школа сироваріння Тетяни Дядечко
Час
15:00
Тема
Сир та вино: секрети ідеального дуету
Лектор
Глеб Кошелев шеф сомельє Вітіс Груп, управляючий Артанія бар
Тетяна ДядечкоСировариня і засновниця Школа сироваріння Тетяни Дядечко
16:00
Презентація нових вин Father's Wine
Оксана Буячок співвласниця виноробні Father's Wine
Час
16:00
Тема
Презентація нових вин Father's Wine
Лектор
Оксана Буячок співвласниця виноробні Father's Wine
17:00
Молодь у сироварінні: як творяться гастрономічні та життєві відкриття
Дана Сєрьогінаголовний сировар та співвласниця ферми-агросадиби Ясна
Час
17:00
Тема
Молодь у сироварінні: як творяться гастрономічні та життєві відкриття
Лектор
Дана Сєрьогінаголовний сировар та співвласниця ферми-агросадиби Ясна
18:00
Дискусійна панель Різниця українських теруарів та яких вин чекати від сезону 2024
Спікери: Володимир Зелениця, співвласник Zelenytsi winery; Ігор Петренко, співвласник Biologist winery; Наталія Бурлаченко, співвласниця виноробні Big WinesМодератор панелі: Сергій Клімов
Час
18:00
Тема
Дискусійна панель Різниця українських теруарів та яких вин чекати від сезону 2024
Лектор
Спікери: Володимир Зелениця, співвласник Zelenytsi winery; Ігор Петренко, співвласник Biologist winery; Наталія Бурлаченко, співвласниця виноробні Big WinesМодератор панелі: Сергій Клімов
12:00
Порівняльна дегустація ігристих: Пет Нат, Шарма, Класика
Петро Хоружий Винний бренд-амбасадор Wine Bureau Comp
13:00
Дегустація
Лінейка Grande Reserve: Каберне Фран- Мерло -Саперави, Пино Нуар, Каберне Мерло. Линейка Limited Edition: Саперави Мерло по -Кахетинські
Олег Антіпін
Винний бренд-амбасадор SHABO
14:00
Дегустація: Новий погляд на український Мускат
Олександр Меєр
Кращий сомельє України 2018
15:00
Сир та вино: секрети ідеального дуету
Глеб Кошелев, шеф сомельє Вітіс Груп, управляючий Артанія бар
Тетяна Дядечко, сировариня і засновниця Школа сироваріння Тетяни Дядечко
16:00
Презентація нових вин Father's Wine
Оксана Буячок
співвласниця виноробні Father's Wine
17:00
Молодь у сироварінні: як творяться гастрономічні та життєві відкриття
Дана Сєрьогіна
головний сировар та співвласниця ферми-агросадиби Ясна
18:00
Дискусійна панель: Різниця українських теруарів та яких вин чекати від сезону 2024
Спікери: ● Володимир Зелениця, співвласник Zelenytsi winery; ● Ігор Петренко, співвласник Biologist winery; ● Наталія Бурлаченко, співвласниця виноробні Big Wines
Модератор панелі: Сергій Клімов
Час
Тема
Лектор
Час
Час
Тема
Тема
Лектор
Лектор
12:00
50 відтінків шардоне
Дмитро СаприкінШеф-сомельє ресторану Beef Meat&Wine
Час
12:00
Тема
50 відтінків шардоне
Лектор
Дмитро СаприкінШеф-сомельє ресторану Beef Meat&Wine
13:00
Порівняльна дегустація українських оранжів
Дегустація: Narovylo, Father's wine, Beykush Winery, BIOLOGIST, Stakhovsky Wines
Олександр ШеханінВикладач Wine School by GoodWine
Час
13:00
Тема
Порівняльна дегустація українських оранжів
Дегустація: Narovylo, Father's wine, Beykush Winery, BIOLOGIST, Stakhovsky Wines
Лектор
Олександр ШеханінВикладач Wine School by GoodWine
14:00
Сенсорні властивості сиру
Тетяна ДядечкоСировариня і засновниця Школа сироваріння Тетяни Дядечко
Час
14:00
Тема
Сенсорні властивості сиру
Лектор
Тетяна ДядечкоСировариня і засновниця Школа сироваріння Тетяни Дядечко
15:00
Натуральні фруктово-ягідні вина: міф чи реальність?
Козловець Максим
власник та винороб Веселий Дідусь
Час
15:00
Тема
Натуральні фруктово-ягідні вина: міф чи реальність?
Лектор
Козловець Максим
власник та винороб Веселий Дідусь
16:00
Від хобі до підприємництва: історія крафтової сироварні повного циклу «Сирне ательє родини Кириленків»
Анастасія Кириленко, засновниця Сирного Ательє родини Кириленків, власниця козиної міні-ферми
Час
16:00
Тема
Від хобі до підприємництва: історія крафтової сироварні повного циклу «Сирне ательє родини Кириленків»
Лектор
Анастасія Кириленко, засновниця Сирного Ательє родини Кириленків, власниця козиної міні-ферми
17:00
Порівняльна дегустація вин з українських автохтонів з витримкою та без витримки в дубових бочках
Богдан Панчук Бренд амбасадор Leleka Wines
Час
17:00
Тема
Порівняльна дегустація вин з українських автохтонів з витримкою та без витримки в дубових бочках
Лектор
Богдан Панчук Бренд амбасадор Leleka Wines
18:00
Автентичні українські сири та сири інших країн: суперники чи партнери? Дегустація сиру "Віхола"
Сидяк Тетянаспівзасновниця крафтової сироварні «СИРОМАН»
Час
18:00
Тема
Автентичні українські сири та сири інших країн: суперники чи партнери? Дегустація сиру "Віхола"
Лектор
Сидяк Тетянаспівзасновниця крафтової сироварні «СИРОМАН»
12:00
50 відтінків шардоне
Дмитро Саприкін
Шеф-сомельє ресторану Beef Meat&Wine
13:00
Порівняльна дегустація українських оранжів
Дегустація: Narovylo, Father's wine, Beykush Winery, BIOLOGIST, Stakhovsky Wines
Олександр ШеханінВикладач Wine School by GoodWine
14:00
Сенсорні властивості сиру
Тетяна Дядечко
Сировариня і засновниця Школа сироваріння Тетяни Дядечко
15:00
Натуральні фруктово-ягідні вина: міф чи реальність?
Козловець Максим
власник та винороб Веселий Дідусь
16:00
Від хобі до підприємництва: історія крафтової сироварні повного циклу «Сирне ательє родини Кириленків»
Кириленко Анастасія, засновниця Сирного Ательє родини Кириленків, власниця козиної міні-ферми
17:00
Порівняльна дегустація вин з українських автохтонів з витримкою та без витримки в дубових бочках
Богдан Панчук
Бренд амбасадор Leleka Wines
18:00
Автентичні українські сири та сири інших країн: суперники чи партнери?Дегустація сиру "Віхола"
Тетяна Сидяк, співзасновниця крафтової сироварні "СИРОМАН"
@ all rights reserved 2024 Kyiv Food and Wine Festival