Новости

Як відкрити винний бар чи крафтову виноробню, та чи варто інвестувати в українське вино?



Створення винної культури в Україні - одна з головних задач Kyiv Food and Wine Festival. Один із методів його досягнення - це насичена Школа вина, де ми збираємо харизматичних лідерів думок у винній сфері України.

На шістнадцятому фестивалі сиру та вина 18-19 вересня на ВДНГ у вас буде можливість дізнатися, скільки сил та грошей потрібно на відкриття своєї виноробні на прикладі Stakhovsky Wines (Закарпаття), як випустити своє власне вино, не маючи виноградників на прикладі My Wines, які тренди у винних барах чекають Київ, чи легко працювати з українським вином у барі та як відкрити свій винний бар у період ковіду, поговоримо про роль помаранчевих вин в Україні і чи стане це новим світовим трендом, потіснивши розе, та ще безліч інших цікавих тем та дегустацій.

Школа вина безкоштовна для відвідування усім гостям фестивалю. Кількість місць обмежена. Місце проведення: оранжерея в Саду бажань. Купуйте квиток та гарантовано отримуйте кришталевий келих Sophienwald в подарунок.




18 вересня


12:00 
Денис Приймягі 
Співвласник і сирний сомельє компанії "Сирне Королівство" 
Глобальні сирні тренди: що чекає на нас за 20 років?. Лекція . 

13:00 
Леван Шинджикашвілі 
Бренд-амбасадор SHABO 
Помаранчеві вина, кахетинська технологія, квеврі. Лекція і дегустація. 

14:00 
Едуард Городецький 
Автор блогу ProВино, винороб My Wine 
Як здійснити свою мрію і створити власне вино. Лекція і дегустація. 

15:00 
Олег Кравченко 
Співвласник та шеф-сомельє WIN Bar Kyiv, член правління Асоціації Сомельє України 
Персональний ТОП 5: підбірка найкращих вин фестивалю. Лекція-дегустація. 

16:00 
Євгенія Ніколайчук 
Співвласниця Like a local's Wine Bar 
Чи легко працювати з українськими винами? Лекція і дегустація. 

17:00 
Таня Олевська 
Засновниця проєктів Friends Wine Travel та Kyiv Wine Cup 
Дегустація наосліп: як навчитись розпізнавати вина? Досвід проєкту Kyiv Wine Cup. Лекція і дегустація. 

Квитки.

19 вересня 

12:00 
Дар'я Бурлака 
Сирний сомельє компанії "Сирне Королівство" 
Смак сиру - це теруар, технологія і руки майстра! Лекція  

13:00 
Сергій Стаховський
Власник Stakhovsky Wines
Петро Хоружий  
Бренд-амбасадор Stakhovsky Wines та Wine Bureau 
Як створити виноробне шато: досвід Stakhovsky Wines. Лекція і дегустація. 

14:00 
Ігор Петренко 
Винороб крафтової виноробні Biologist 
Чому я використовую різні підходи до виробництва вин на виноробні Biologist? Лекція і дегустація. 

15:00 
Анна Некрасса 
Співвласниця NAIVE Food Wine Bar 
Як ризикнути й відкрити винний бар під час пандемії: власний досвід 

16:00 
Анатолій Павловський, Євгенія Ніколайчук 
Як сприймають наші вина за кордоном? Досвід амбасадорів. 

📅Коли: 18 та 19 вересня 
📍ВДНГ, Сад Бажань

Купуйте квиток та гарантовано отримуйте кришталевий келих від Sophienwald в подарунок.